Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål

Størrelsen på vægttabet varierer, og afhænger af hvor godt medicinen virker hos dig samt på din motivation for livsstilsændringer. De fleste vil opleve, at de taber sig over 10% målt i kropsvægt i løbet af et år. 

I vores klinik fokuserer vi på GLP-1 (glucagon-like peptide 1) agonister. Vi bruger denne type medicin fordi forskning har vist, at GLP-1 i kombination med livsstilvejledning er en sikker og effektiv måde at opnå et varigt vægttab for overvægtige. 

Din coach vil ud fra jeres indledende samtale komme med nogle forslag til en personlig plan, der passer til dit liv. Planen bliver justeret løbende for at sikre, at den virker for dig. Der er fokus på grundprincipperne kost, motion, søvn og emotionel sundhed. 

Du skal selv hente og betale for medicinen på apoteket efter lægen har udskrevet en recept til dig. Tag en snak med lægen om aktuelle medicinpriser og husk, at du som medlem af sygeforsikringen Danmark eller andre private sygeforsikringer kan være berettiget til tilskud til medicinen og medlemskabet.

Kom i gang

Tag en hurtig test her på vores hjemmeside og find ud af, om du kvalificerer dig til et medlemskab hos medstart.