Vægttab med dokumenteret effekt.

Vægttab handler om biologi
Vores program er designet efter din biologi, ikke kun din viljestyrke. Derfor starter vi med blodprøver og efterfulgt af en online helbredsundersøgelse med en af vores læger. Medicinen giver dig mere mæthedsfornemmelse, hvilket booster dit vægttab, både på kort og lang sigt.

Tretrinsraket
Udover adgang til medicinsk behandling får du også en personlig sundhedsfaglig coach, der sætter sig grundigt ind i dit liv og din historik. Sammen laver I en realistisk plan for en sundere livsstil, der passer ind i din travle hverdag.  Det hele foregår på en online platform, hvor du kan snakke med din læge og coach, og følge dit vægttab, kilo for kilo. Kombinationen giver et effektivt og vedvarende vægttab, som kan mærkes.

Hvorfor skal der tages blodprøver?

Blodprøverne giver et stort indblik i din biologi, og vi synes blodprøverne er en naturlig del af en grundig helbredsanalyse. Desuden giver blodprøverne mulighed for at følge din sundhed på flere parametre end blot din vægt. Mange vil nemlig opleve, at deres langtidsblodsukker og kolesterol falder som følge af behandlingen.