Om os

Medstart er en dansk lægeklinik, som er registreret og godkendt af de danske myndigheder, og er hverken finansieret af medicinalindustrien eller det offentlige. Medstart er stiftet med et ønske om at hjælpe motiverede borgere med at tabe sig. Vi har sammensat den ultimative pakkeløsning, for at komme med et konkret behandlingstilbud. For det synes vi, der mangler.

Kristoffer Jensen Kolnes

Læge

Kristoffer er uddannet læge ved Syddansk Universitet i 2018. Siden han blev færdig, har han forsket med fokus på overvægt og type 2 diabetes på Steno Diabetes Center. Han underviser desuden medicinstuderende i hormonsygdomme og injektionsteknik. I sin fritid står han på langrend og besøger sin norske familie. 

Kristoffer

Oliver Willacy

Læge

Oliver Willacy

Oliver er uddannet læge ved Københavns Universitet i 2019. Siden han blev færdig, har han arbejdet med mave tarm kirurgi og forsket på Rigshospitalet i København.  Oliver har interesse i moderne løsninger til at bringe patienten i centrum. I sin fritid tilbringer han tid med sin familie og tager på fisketure. 

Panel af ekspertlæger i vægttab

For at kunne sikre den højeste kvalitet i behandlingen af overvægt, har vi indgået samarbejder med nogle af landets dygtigste eksperter inden for overvægt. Det drejer sig om en speciallæge i endokrinologi, en speciallæge i klinisk farmakologi og en speciallæge i almen medicin. Disse læger deler en fælles interesse i vægttab, og arbejder både med forskning, hospitalsbehandling og udvikling af nye digitale løsninger til sundhed. 

Hvis du holder øje med bloggen, vil du løbende kunne læse mere om disse speciallæger, og om hvordan de bidrager til Medstarts holistiske tilgang til vægttab. 

Coaches

Sundhedscoaching

Din personlige coach er uddannet klinisk diætist eller inden for ernæring og sundhed. Du vælger din personlige coach når du downloader appen og booker det føste møde. Du har mulighed for at vælge Simone eller Anne Kathrine, som begge har stor erfaring med coaching når det kommer til vægttab. 

Liva