TANKEN BAG MEDSTART

For sundhedsfaglige

Medstart tilbyder et samlet behandlingstilbud til svært overvægtige danskere, der er motiverede til at gøre noget ved vægten. 

Vores læger, sygeplejersker og coaches tager sig god tid til vores medlemmer,  hvilket er et centralt i vores personlige pakkeløsning med borgeren i centrum.

Effekten af den medicinske behandling med GLP-1 analoger er bedst hvis den kombineres med livsstilsændringer, og moderne teknologi har vist at give en additiv effekt på vægttabet. Derfor kombiner vi den medicinske behandling med personlig sundhedscoaching af en klinisk diætist og det hele foregår på en interaktiv app, der giver overblik og kontrol, både for medlemmerne og for behandlerteamet.

EFFEKTEN AF MEDSTART

Vejen til 20% vægttab

Læs vores artikel om vejen til 20% vægttab uden bariatrisk kirurgi her:  Best Pratice Nordic

Effekten af vores livsstilscoaching og online platform (uden medicinsk behandling) er dokumenteret i randomiserede kliniske studier med 340 deltagere fra Danmark. Vægttabet er 4,5 kg efter 12 måneder*, og kan vedligeholdes efter 24 måneder**

*https://www.jmir.org/2022/9/e39741
**https://journals.sagepub.com/doi/10.1177/1357633X221123411

FÅ EN UFORPLIGTENDE SAMTALE

Henvis en patient

Har du en patient, som kunne være kandidat til et medlemskab hos Medstart, kan du henvise ham eller hende til os. Hvis du sender os en besked, samtykker du på vegne af din patient til, at vil vedkommende vil blive ringet op til en uforpligtende snak om mulighederne for behandling hos Medstart.  

VI MANGLER PERSONALE

Er du jobsøgende?

Hvis du interesserer dig for behandling af overvægt, og har lyst til at være en del af vores voksende behandlerteam, kan du søge en stilling med fleksible arbejdstider. Vi leder efter følgende fagpersoner som del af vores voksende team:

Udfyld formularen og bliv kontaktet