For Sundhedsfaglige

Medstart tilbyder et samlet behandlingstilbud til svært overvægtige danskere, der er motiverede for at gøre noget ved vægten. Vores læger og coaches tager sig god tid med medlemmerne, hvilket er et centralt i vores personlige pakkeløsning med borgeren i centrum. Effekten af den medicinske behandling med GLP-1 analoger er bedst hvis den kombineres med livsstilsændringer, og moderne teknologi har vist at give en additiv effekt på vægttabet. Derfor kombineres den medicinske behandling med personlig sundhedscoaching af en klinisk diætist og det hele foregår på en interaktiv app, der giver overblik og kontrol, både for medlemmerne og for behandlerteamet.

Henvis en patient

Vi ved, at mange praktiserende læger har nok at se til, og at andre problemstillinger kan komme i vejen. Har du en patient, som er motiveret til at tabe sig, kan du henvise ham eller hende til os. Hvis du udfylder formularen, vil vedkommende blive ringet op af en af vores læger inden for 48 timer for tage en uforpligtende snak om mulighederne for behandling hos Medstart.  

Søger du job?

Søger du job?
Hvis du interesserer dig for behandling af overvægt, og har lyst til at være en del af vores voksende behandlerteam, kan du søge en stilling med fleksible arbejdstider. Vi leder efter følgende fagpersoner som del af vores voksende team:
-Sygeplejerske
-Lægesekretær
-Læge (med b-autorisation)

Hvis du vil høre mere om vores stillinger kan du sende en email til Oliver@medstart.dk.

Liva