MØD MEDSTART

Vores team af eksperter

Foruden vores stærke team af uddannede fagpersoner, arbejder vi tæt sammen med et ekspertpanel,
bestående af landets førende læger indenfor vægttab.

Kristoffer Jensen Kolnes

Ledende læge & stifter

Jeg er læge fra Syddansk Universitet, og har forsket i overvægt og type 2 diabetes på Steno Diabetes Center i en længere årrække. Jeg underviser også lægestuderende i hormonsygdomme, og deltager aktivt i konferencer omkring medicinsk fedmebehandling i hele verden. Jeg er medstifter af medstart, fordi jeg synes der var plads til forbedring i måden vi behandler overvægt.

Oliver Willacy

Direktør & stifter

Jeg er læge og phd fra Københavns Universitet og jeg brænder for at nytænke og modernisere sundhedsløsningerne. Jeg er stolt medstifter af Medstart, fordi motiverede danskere fortjener en samlet pakkeløsning til vægttab, der virker. I 2023 var jeg blandt Berlingskes Talent 100 for mit arbejde hos Medstart . 

Julie Dybdal Nielsen

Læge

Jeg er uddannet læge fra Syddansk Universitet, og har fået et stort kendskab til medicinsk vægttabsbehandling igennem mit arbejde hos Medstart. Jeg bor i København, og arbejder desuden for akuttelefonen.

Nikolaj Ebbesen Sørum

Læge

Jeg er læge fra Københavns Universitet og har de seneste år arbejdet med og forsket i diabetes og overvægt. Jeg bor i København med min familie, og arbejder aktuelt på en ph.d. omhandlende diabetes og tarmhormoner. Jeg glæder mig til at bruge min viden til at hjælpe vores medlemmer til et trygt og godt vægttabsforløb.

Anders Kolind

Læge

Mit største fokus som læge er sundhedsrelaterede initiativer, der til fælles søger at fremme den enkeltes fysiske og mentale sundhed. Jeg er i færd med at specialisere mig til speciallæge i almen medicin. Jeg er uddannet læge fra Syddansk Universitet. 

Charlotte Havelund

Læge

Jeg er uddannet læge fra Københavns Universitet og har tidligere arbejdet på afdeling for Hormonsygdomme, hvor jeg har opnået erfaring med overvægt og sukkersyge. Jeg er aktuelt ved at specialisere mig inden for hjerne og nervelidelser på Rigshospitalet.

Kaweh Daniel Zohalinejad

Læge

Jeg er læge fra Aarhus Universitet. Til hverdag bor jeg i Aarhus og arbejder på Aarhus Universitetshospital, hvor jeg har tilegnet mig et stort kendskab til medicinsk vægttab. Når jeg ikke arbejder, bruger jeg min fritid på venner, padel og fodbold.

Sandor Suphellen

Læge

Sandor blev færdiguddannet læge i 2019 fra Syddansk Universitet i Danmark. Han har erfaring fra universitetshospitalet St. Olavs og regionshospitalet Randers i Danmark. Han er tidligere aktiv fodboldspiller, der i sin fritid beskæftiger sig med løb og cykling. Han har stor interesse og forståelse for livsstilsrelaterede sygdomme, som han dagligt behandler i almen praksis.

Shila Mikkelsen

lægesekretær

Shila er vores sekretær, som kan hjælpe med alle dine spørgsmål til medlemskab, betaling, booking af kontroller og meget andet. Hun kan kontaktes på:

E-mail: shila@medstart.dk

Telefon: +45 42 83 18 16.

Lægestuderende

Amalie Nielsen

Lægestuderende

Jeg arbejder for Medstart ved siden af medicinstudiet, hvor jeg for nyligt har skrevet speciale om medicinsk vægttabsbehandling.

Marcus Tholstorf

Lægestuderende

Jeg er kandidatstuderende i Medicin på Københavns Universitet. Jeg er ansat ved Medstart og jeg er med dig på den første del af din rejse, i et forløb hos os.

Mikkel Bryne

Lægestuderende

Jeg er på siste året av medisinstudiet i Danmark, og jobber for Medstart ved siden av. I tillegg til jobb og studier, bruker jeg mye tid på fotballbanen, og med venner. Jeg er en del av teamet som ringer deg opp, og som står klar til å hjelpe når du har spørsmål.

Mathilde Hoem

Lægestuderende

Første gang du blir kontaktet av Medstart er det ofte jeg som ringer. Jeg studerer medisin i København, og kommer opprinnelig fra Norge. Jeg har tidligere representert Norge i curling

Regine Finstad

Lægestuderende

Jeg er i siste del av medisinstudiet ved Københavns Universitet. Ved siden av studiet jobber jeg i Medstart og på Rigshospitalet i København. 

Sygeplejersker

Kristine Mikkelsen

Sygeplejerske

Jeg er uddannet sygeplejerske fra Odense. Herefter har jeg taget den sundhedsfaglige kandidat på Syddansk Universitet, og har tidligere arbejdet med forskning i diabetes. Jeg er her for at hjælpe dig med den medicinske behandling og sikre, at du får et godt og trygt forløb. Til daglig bor jeg i København, og holder meget af at gå lange ture med en god lydbog i ørene eller blot slappe af med gode venner. 

Sundhedscoaches

Marianne Sellebjerg

Sundhedscoach

Min baggrund er Klinisk diætist og jeg har igennem mange år vejledt i sund livsstil. Jeg tror på, at vejen frem er små skridt ad gangen og at det er dig der bestemmer tempoet. Med råd og vejledning får vi dig i mål på dine præmisser.  

Mia Didriksen

Sundhedscoach

Jeg er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed samt vane coach. Jeg brænder for at give smil på andres læber og derfor vil jeg gerne hjælpe dig. Jeg tror på, at alle mennesker kan ændre blot en lille vane. Så lad os hjælpe hinanden med at gøre det til virkelighed.

Nina Munk

Sundhedscoach

Jeg er uddannet Klinisk diætist og Sundhedsfaglig Coach. Jeg går op i, at det skal være så nemt og enkelt som muligt at leve sundt. Det kan være svært at ændre sine livsstilsvaner og det er vigtigt for mig, at du gør det i et tempo og på en måde, som passer til dig. Jeg glæder mig til at følge dig på din vej!

Simone Wraa-Hansen

Sundhedscoach

Jeg er uddannet Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed. Jeg brænder for at motivere og coache dig til en livsstil med gode vaner og forbedret livskvalitet! Jeg arbejder ud fra en holistisk tilgang, hvor du og dit liv er i centrum. Fokus vil ikke kun ligge på din fysiske sundhed, men vi kigger på din sundhed gennem flere forskellige perspektiver, fx mental sundhed, madkultur, sociale relationer, trivsel mv.

Jeanette Langekær

Sundhedscoach

Mit navn er Jeanette, jeg har en Professionsbachelor i ernæring og sundhed og jeg har derefter uddannet mig til vane coach. For mig er det meningsfuldt, at være med til at støtte og guide folk i retningen af en sundere hverdag, i deres tempo, hvor vi i fællesskab får skabt nye og vedvarende vaner.

Camilla Friis

Sundhedscoach

Jeg er uddannet Aut. klinisk diætist og brænder for at skabe en god og fornuftig livsstilsændring, uden restriktioner, for at opnå de ønskede resultater. For mig er det vigtigste nøgleord – Livskvalitet.

Jesper

Sundhedscoach

Jeg brænder for at få mennesker til at lykkes med deres mål, og jeg har en dyb passion for at finde vejen til målet i samarbejde med dig. Gennem mine uddannelser indenfor coaching og træning samt min Professionsbachelor i ernæring og sundhed er jeg sikker på, at vi kan få dig helt i mål. Jeg glæder mig til at lære dig at kende, så vi kan komme i gang med arbejdet mod dine nye mål.

Susanne

Sundhedscoach

I mere end 20 år, har jeg arbejdet med kursister og klienter indenfor mad, motion og mindset. Med en baggrund som diætist og livsstilscoach, har jeg et skarpt blik for at hjælpe den enkelte til at skabe sit eget sundhedsunivers og overkomme udfordringer. Sammen finder vi byggestenene til dit nye fundament og drømmevægt.

I STOLT SAMARBEJDE MED

Ekspertlægepanel

For at kunne sikre den højeste kvalitet i behandlingen af overvægt, har vi indgået samarbejder med nogle af landets dygtigste eksperter inden for overvægt. Det drejer sig om læger, der deler en fælles interesse i vægttab, og arbejder både med forskning, hospitalsbehandling og udvikling af nye digitale løsninger til sundhed.

Carl Brandt

Speciallæge i almen medicin

Carl er speciallæge i almen medicin, og er medstifter af en række succesfulde virksomheder til digital sundhed, herunder NetDoktor, Slankedoktor og Liva Healthcare.

Hvis du holder øje med bloggen, vil du løbende kunne læse med når vi præsenterer disse speciallæger,
og om hvordan de bidrager til Medstarts holistiske tilgang til vægttab.

Udfyld formularen og bliv kontaktet