MEDSTART

Vores team af eksperter

Oliver Willacy

Direktør & stifter

Jeg er læge og phd fra Københavns Universitet og jeg brænder for at nytænke og modernisere sundhedsløsningerne. Jeg er stolt medstifter af Medstart, fordi motiverede danskere fortjener en samlet pakkeløsning til vægttab, der virker. I 2023 var jeg blandt Berlingskes Talent 100 for mit arbejde hos Medstart . 

Sandor Suphellen

Læge

Sandor blev færdiguddannet læge i 2019 fra Syddansk Universitet i Danmark. Han har erfaring fra universitetshospitalet St. Olavs og regionshospitalet Randers i Danmark. Han er tidligere aktiv fodboldspiller, der i sin fritid beskæftiger sig med løb og cykling. Han har stor interesse og forståelse for livsstilsrelaterede sygdomme, som han dagligt behandler i almen praksis.

Lægestuderende

Amalie Nielsen

Lægestuderende

Jeg arbejder for Medstart ved siden af medicinstudiet, hvor jeg for nyligt har skrevet speciale om medicinsk vægttabsbehandling.

Marcus Tholstorf

Lægestuderende

Jeg er kandidatstuderende i Medicin på Københavns Universitet. Jeg er ansat ved Medstart og jeg er med dig på den første del af din rejse, i et forløb hos os.

Sygeplejerske

Kristine Mikkelsen

Sygeplejerske

Jeg er uddannet sygeplejerske fra Odense. Herefter har jeg taget den sundhedsfaglige kandidat på Syddansk Universitet, og har tidligere arbejdet med forskning i diabetes. Jeg er her for at hjælpe dig med den medicinske behandling og sikre, at du får et godt og trygt forløb. Til daglig bor jeg i København, og holder meget af at gå lange ture med en god lydbog i ørene eller blot slappe af med gode venner. 

Sundhedscoach

Stefan Due Schmidt

Personlig sundhedscoach

Jeg er olympisk atlet og uddannet Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, samt Kandidat i Global Health. Jeg er aktiv speed skater og har deltaget ved vinter-OL i henholdsvis 2018 og 2022. Mit liv med elitesport har givet mig unikke erfaringer i forhold til at optimere sundhed på alle parametre med alt fra ernæring til træning, restitution og meget andet. Meget af mit liv handler derfor om sundhed, både i min daglige træning som eliteatlet, men også mit arbejde som sundhedscoach. Selvom du ikke træner op mod OL, ville jeg dog elske at kunne bruge min faglighed og erfaringer til at hjælpe og støtte dig i at lykkes med dine sundhedsmål på en bæredygtig måde.

Udenfor mit liv med elitesport og arbejde, nyder jeg at lave en god kaffe derhjemme, se film og bruge tid sammen med min kone ude i naturen. Jeg har en dyb forståelse for hvordan forskellige områder af ens liv også spiller ind i forhold til hinanden og vigtighed af at skabe balance i hverdagen. Jeg tror på en holistisk tilgang til sundhed, hvor vi ikke kun fokuserer på planlægning af kost og fysisk aktivitet, men også på velvære, vaner i hverdagen, social støtte, mental sundhed mm. At forstå din situation, behov og præferencer er essentielt, så vi sammen kan skabe en skræddersyet plan, der passer til dig og dine mål.

Jeg står klar til at vejlede, coache og støtte dig i at opbygge, etablere og vedligeholde sunde vaner og adfærd, der vil kunne give varigt vægttab, øget livskvalitet og styrke din sundhed på langt sigt.

I STOLT SAMARBEJDE MED

Ekspertlægepanel

For at kunne sikre den højeste kvalitet i behandlingen af overvægt, har vi indgået samarbejder med nogle af landets dygtigste eksperter inden for overvægt. Det drejer sig om læger, der deler en fælles interesse i vægttab, og arbejder både med forskning, hospitalsbehandling og udvikling af nye digitale løsninger til sundhed.

Carl Brandt

Speciallæge i almen medicin

Carl er speciallæge i almen medicin, og er medstifter af en række succesfulde virksomheder til digital sundhed, herunder NetDoktor, Slankedoktor og Liva Healthcare.

Hvis du holder øje med bloggen, vil du løbende kunne læse med når vi præsenterer disse speciallæger,
og om hvordan de bidrager til Medstarts holistiske tilgang til vægttab.

Udfyld formularen og bliv kontaktet