Priser

I SAMARBEJDE MED SenseMyDiet

Medlemskabet

Til dig, der ønsker at opnå et effektivt og varigt vægttab med medicinsk behandling. Du får ubegrænset opfølgning med et erfarent team af eksperter. Udover din læge, får du en fast sygeplejerske, som altid står til rådighed, og vil hjælpe dig med både den medicinske behandling og med personlig livsstilsvejledning. Medlemskabet inkluderer også et gratis abonnement hos Sense My Diet.

399,-
/pr. måned

3990,-
/årspakke – få 2 gratis måneder

-17kg vægttab hos Medstart

"Det er gået bedre end forventet. Med det her forløb er det meget nemmere end noget andet jeg hidtil har prøvet. Så jeg er meget meget tilfreds med det resultat jeg har opnået ind til nu."
- Niels
ÅRSMEDLEM

-10kg vægttab hos Medstart

"Jeg er blevet meget mere glad og udadvendt. Jeg har fået meget mere energi og lyst til at være social med andre mennesker. Nu er det også langt nemmere at gå en tur eller lege med børnene."
- Rasmus
ÅRSMEDLEM

FORBLIV MEDLEM EFTER ÅRSPAKKE

Vedligeholdelsesmedlemskab

Vedligeholdelses-medlemskab

Efter de første 12 måneder som medlem kan du skifte til et billigt vedligeholdelsesmedlemskab. Her er der fokus på at vedligeholde den nye vægt, og mulighed for at fortsætte med den medicinske behandling. Hvis du gerne vil trappe ud af den medicinske behandling, tilbyder vi udtrapningsforløb som del af vedligeholdelsesmedlemskabet, som vi har opnået gode resultater med.

299,-
/pr. måned

PERSONLIGT COACHINGFORLØB

Medlemskab uden medicinsk behandling

Ønsker du at påbegynde en rejse mod en sundere livsstil og et varigt vægttab uden medicin? Medstart tilbyder nu et 12 måneders ikke-medicinsk vægttabsforløb baseret på viden fra forskning omkring effektive og bæredygtige strategier til varigt vægttab og forbedret sundhed.

Vi ved, at den bedste vej til varigt vægttab, øget livskvalitet og vedvarende sundhed ikke er gennem diæter eller ekstreme ikke-holdbare adfærdsændringer. Dette forløb er derfor designet til gradvist at hjælpe dig med at forbedre din kost, opbygge sunde vaner og opnå dine mål på en bæredygtig måde.

Forløbet vil blive tilpasset til dine individuelle behov, præferencer og mål. Tilgangen i forløbet fokuserer på at skabe et balanceret, afslappet og sundt forhold til kost, sundhed og motion. Din faste kontaktperson under hele forløbet vil være vores sundhedscoach Stefan Due Schmidt. Han vil give dig personlig vejledning, coaching og støtte til gradvist at opbygge sunde vaner inden for kost, sundhed og fysisk aktivitet. Du kan læse mere om Stefan’s personlige og faglige her.

3990,-
12 måneders forløb (uden medicinsk behandling)

Olympisk atlet og uddannet i ernæring og sundhed

Jeg står klar til at vejlede, coache og støtte dig i at opbygge, etablere og vedligeholde sunde vaner og adfærd, der vil kunne give varigt vægttab, øget livskvalitet og styrke din sundhed på langt sigt.
- Stefan
coach

VI ER MED DIG HELE VEJEN

Det siger vores medlemmer

BLIV KLOGERE PÅ MEDSTART

Ofte stillede spørgsmål

GLP-1 medicin reducerer din appetit, og gør, at du føler dig mæt i længere tid. Der er tale om en type medicin, som indsprøjtes igennem huden på maven. Man starter med den laveste dosis og gradvis øges denne i samråd med lægen. Vi hjælper dig med at finde den dosis, som passer bedst til dig. 

Vi arbejder ud fra en målsætning om, at vores medlemer skal af medicinen igen. Dette vil typisk være efter et års tid, eller så snart man har nået sin personlige målsætning. Udtrapningsforløbet vil foregå gradvist og under tæt kontrol med vægten og livsstilen, så man ikke tager kiloerne på igen. 

Vi bruger kun medicin som er godkendt af myndighederne, og som handles i danske apoteker. I vores klinik fokuserer vi primært på GLP-1 (glucagon-like peptide 1) agonister. Vi bruger denne type medicin fordi forskning har vist, at GLP-1 i kombination med livsstilvejledning er en sikker og effektiv måde at opnå et varigt vægttab for overvægtige.

Bivirkninger er de uønskede virkninger, som medicin kan have. GLP-1 analoger kan give bivirkniner, men ofte er disse forbigående og milde. Det drejer sig mest om bivirkninger fra mave-tarm kanalen, hvor medicinen har sin effekt. Hvis du oplever bivirkninger,  vil din  Medstart læge eller coach hjælpe dig med forskellige tricks og tips. Læs mere om medicinen nedenfor. 

Medicinen virker også effektivt mod udviklingen af hjerte-kar-sygdom og type 2 sukkersyge hos patienter med disse lidelser. 

Medicinen er godkendt til brug af patienter med overvægt i Danmark under visse forudsætninger. Dels er der krav til vægten, og dels er der nogle sygdomme eller tilstande, som der skal tages højde for. Lægen vil desuden kigge på dine blodprøver, for at forstå din biologi, og vurdere, om medicinsk behandling er indiceret. Tag vores test, og find ud af, om du kvalificerer dig til en lægesamtale.

Medlemskabet koster 995kr pr måned og er uden binding. Man kan også købe et års medlemskab og få 2 måneder gratis. Mange har brugt store summer på forskellige slankebehandlinger uden vedvarende effekt. Vi tilbyder en totalløsning som er designet til at give dig det størst mulige vægttab, en sundere livsstil og mere livsglæde. Prisen for et abonnement er alt inklusiv, og hvis du er medlem af en privat sygeforsikring kan du være tilskudsberettiget.

Når et medlem har opnået sin målvægt tilbydes et udtrapningsprogram på den medicinske behandling. I nogle tilfælde vil det nemlig være muligt at vedligeholde vægttabet uden medicin, eller på reduceret dosis. Læs vores detaljerede guide til udtrapning af GLP-1 medicin på vores blog.

Medstart er etableret af to læger uddannet i Danmark, som ønsker at tilbyde en totalløsning, der virkelig gør en forskel for dem, der ønsker at tabe sig. Lægerne har forskningsbaggrund bl.a. inden for fedme og sukkersyge. Herudover har vi et ekspertpanel med nogle af landets dygtigste speciallæger inden for vægttab.

ER DU I TVIVL?

Vi er klar med råd og vejledning

Er du i tvivl om hvilket medlemskab du skal vælge? Så kontakt os til uforpligtende samtale, hvor vi finder den rigtige løsning for dig.

ER DU I TVIVL?

Vi er klar med råd og vejledning

Er du i tvivl om hvilket medlemskab du skal vælge? Så kontakt os til uforpligtende samtale, hvor vi finder den rigtige løsning for dig.

Udfyld formularen og bliv kontaktet