Ikke bare endnu en slankeapp!

Man kan efterhånden finde en app til det meste, og når det kommer til slankeapps, er der nok at vælge imellem. Ofte handler de om kalorietælling, både i forbindelse med indtag af kalorier (spisning) eller forbrænding af kalorier (fysisk aktivitet). Andre slankeapps hjælper med sunde opskrifter, indkøb af mad, timing af måltider, med at tage fotos af tallerkner og meget mere.

Fælles for disse apps er, at de er programmeret til at hjælpe dig på den ene eller anden måde ved hjælp af algoritmer og kunstig intelligens. Selvom applikationerne har nogle klare fordele, synes vi der mangler noget. Nemlig det personlige og menneskelige element. Der er nemlig ikke altid, at en kostplan eller et træningsprogram virker særligt godt, hvis ikke man kender personen, som skal følge den.

Hjælp til vægttab
Som medlem hos Medstart får man adgang til en app, som kan det samme som alle de andre apps, men med den vigtige detalje, at du også kan skrive, snakke og videochatte med din læge og coach, som også følger med i dine resultater.
Appen registrerer automatisk din fysiske aktivitet. Hvis du f.eks. har en iPhone kommer dine skridt automatisk ind i appen. Hvis du oven i købet ejer et fitness-ur, kan alle informationer herfra også ses i appen. Sammen med coachen vælger I nogle kerneværdier, som du kan registrere og følge i appen. Mange oplever specifikke udfordringer, som appen kan hjælpe med at hold øje med. Det kunne være et specifikt kostmål, søvnmål, alkoholgrænse eller noget helt andet.

Lægen og coachen følger med fra sidelinjen
Mens du følger dit vægttab kilo for kilo, kan du også registrere dine blodprøvetal som vores medlemmer kan få målt gratis. Når din coach eller læge checker ind på din profil, enten fordi du har skrevet til os, eller fordi vi bare vil opdatere os på din fremgang, så kan vi bedre komme med specifikke råd eller vejledninger, som passer til dig. Måske døjer du med en bivirkning til medicinen, som lægen skal hjælpe med, eller måske er du klar at oppe din fysiske aktivitet efter ferien. Alt er muligt, når der sidder et menneske i den anden ende.
Appen giver dig kontrol og overblik. Når det i perioder er ekstra svært hjælper den med at holde skruen i vandet. Og når det går godt, hjælper den med at vedligeholde den sunde livsstil.

Udfyld formularen og bliv kontaktet