Vægttab uden at skulle sulte sig.

Det er svært at tabe sig. Det kræver en større indsats igennem en længere periode, særligt hvis man ønsker et vedvarende vægttab. Men man behøver ikke at skulle sulte sig, eller blive toptrænet triatlet for at opnå resultater som kan ses og mærkes på den korte og lange bane. 

Medstarts filosofi er baseret på udtrykket “mange bække små gør en stor år”. Vi tror på, at når man takler overvægten på flere forskellige måder samtidig, så behøver man ikke gå amok med nogen af delene.

Livsstilsændringerne skal være store nok til at virke, men små nok til at de kan fungere i et travlt liv. Appen giver kontrol og overblik, og den medicinske behandling gør, at man hurtigt opnår resultater, som øger motivationen for at vedligeholde den sunde livsstil.

Jordbærrene til højre kommer direkte fra den danske højsommer. Varmen og ferien giver mange muligheder for middage og fester med venner og familie. I dette tilfælde, blev de nydt med sukker og fløde, med en hjælpende hånd fra Olivers søn, Arthur. Hvis man følger vores forløb behøver man ikke nødvendigvis at springe desserten over. Der skal nemlig være plads til det hele.

Udfyld formularen og bliv kontaktet